words and letters and stuff.

Tekst: ik ben er dol op. Spelen met woorden, de juiste snaar weten te raken, iemand lekker maken: eigenlijk is het Latijnse schrift op zichzelf erg abstract, maar je kunt er zoveel mee bereiken. Ik heb zowel een Nederlandse als een Engelse (vlotte) pen, en leer mijzelf snel verschillende tone of voices aan. Zakelijk, commercieel, overtuigend of een tikkie brutaal? Het is allemaal mogelijk.

Neem contact met mij op

 
 
Schermafbeelding 2019-08-26 om 16.58.31.png

Website teksten voor Dent IoT via Dapper Rhinos

In samenwerking met Dapper Rhinos schreef ik de tekst en ontwikkelde ik de tone of voice voor Dent IoT (internet of things), een bedrijf in de Rotterdamse haven.

 
James Samburu4.jpg

ONLINE CONTENT VOOR CHARLIE'S TRAVELS, KENIA

Voor het project ‘Africa Inside Out’ van reisbureau Charlie's Travels was ik verantwoordelijk voor alle copy tijdens onze zoektocht naar interessante verhalen in Kenia. Van diepgaande artikelen over de geschiedenis van de Keniaanse spoorweg en stroperij in Kenia, tot promotieteksten voor safari's en berggebieden.

 
logo-dc-1.jpg

redactie bij dutchcowboys.nl

Per week schrijf ik een selectie artikelen voor de marketing-tech blog Dutch Cowboys. Ik schrijf zowel redactionele (nieuws) artikelen als business artikelen (sponsored content).

 
Schermafbeelding 2018-11-19 om 20.21.14.png

ARTIKEL (PRINT) VOOR ZIN MAGAZINE OVER MONTENEGRO

“In de reisboekenserie ‘Van Reizen en Trekken’ verscheen in 1913 Montenegro van journalist Henri van der Mandere. Roos Haverman reist hem na, dwars door modern Montenegro, met het ruim honderd jaar oude reisboek in de hand.” Voor Zin Magazine mocht ik, in samenwerking met de School voor Reisjournalistiek, een artikel schrijven over de relatief onbekende vakantiebestemming Montenegro.

 
1.jpg

BLOGS VOOR ONLINE REISPLATFORM WEARETRAVELLERS.NL

Sinds 2016 ben ik team member van online reisplatform We Are Travellers. Op basis van eigen ervaringen of persreizen schrijf ik reisverhalen voor en deel ik reistips met een publiek van 215.000 unieke bezoekers elke maand. Benieuwd naar deze reisverhalen? Klik dan op de knop hieronder!

 
schermafbeelding_2018-02-05_om_13.25.42.png

copy voor verschillende merken via finally. an agency

Gedurende mijn tijd bij reclamebureau Finally als Content Creative heb ik mogen werken aan verschillende klant cases waaronder House du Champagne, Snowball en McDonald's. Dit betrof voornamelijk website teksten, teksten voor promotiemateriaal en pakkende slogans.